Toimitusehdot ja maksutavat

Leveransvillkor och betalning »

YLEISTÄ

Mikäli haluat kysyä jotain yleisesti tuotteisiimme, tilauksentekoon tai omaan tilaukseesi liittyen, ota yhteyttä sähköpostilla info@elers-medical.eu tai puhelimitse 0207 305 010
Autamme mielellämme kaikissa sinua askarruttavissa asioissa.

Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupasta, saat siitä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Toimitusaika on normaalisti 3-4 arkipäivää. Toimituskulut ovat 7,5 €/tilaus. Mikäli toimitus viivästyy ilmoitamme siitä tilaajalle. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen tai muuttaa sitä ilmoittamalla siitä meille ennen, kuin tilaus on ehditty toimittaa.

 

MAKSUTAVAT

Luottokortti tai tilisiirto laskulla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii PayPal yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa American Express, Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa. 
 

PALAUTUKSET

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä paketissa ilman lisämerkintöjä ja alkuperäisesti pakattuna. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti. Otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta.

 

Jos olet suorittanut tuotteesta maksun kokonaisuudessaan, palautamme maksamasi summan sinulle kohtuullisessa ajassa. Maksetun summan palautus käy kätevimmin, kun ilmoitat palautuksen yhteydessä tilinumeron, johon maksu voidaan suorittaa.

Emme vastaanota muuten kuin ohjeidemme mukaan tulleita asiakaspalautuksia.

 

VIALLINEN TAI VIOITTUNUT TUOTE

Mikäli kuluttajalle on toimitettu viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta 10 arkipäivän sisällä Elers Medical Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen info@elers-medical.eu. Käsittelemme reklamaatiot tapauskohtaisesti. Reklamaation tekemisen jälkeen asiakkaalle lähetetään virheetön tuote viallisen tilalle. Mikäli tuote ei ole näin korjattavissa, asiakas palauttaa viallisen tuotteen saamiensa ohjeiden mukaisesti. Palautetun tavaran saavuttua, asiakkaalle lähetetään virheetön tuote tilalle tai jo maksettu kauppahinta palautetaan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa.

 

Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan reklamoida se suoraan Schenkerille. Kuljettajalla on korvauvelvollisuus vahingoittuneissa lähetyksissä. 

 

TUOTETAKUU

Saat sähköpostitse kuitin, joka tulee säilyttää takuutodistuksena. Tutustu huolellisesti tuotteen käyttö- ja huolto-ohjeisiin. Tuotetakuu ei kata virheellisestä käytöstä tai huollon laiminlyönnistä aiheutuneita vikoja. Takuuasioissa ottakaa yhteys Elers Medical Finlandiin.