SleepAngel™ Hyvinvointityyny Mikrokuitutäyte

Tuotenro: HUVIS
€65.00
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

SleepAngel™ Hyvinvointityyny Mikrokuitutäyte – UUSI PAREMPI TÄYTE

Patentoitu ja palkittu SleepAngel® tyyny tuo lisää mukavuutta, tukee niskaa ja on viileän tuntuinen. Tyynyssä on täytteenä untuvaisen pehmeää mikrokuitua joka rentouttaa niskaa ja kaularankaa. Hengittävä PureShield kangas pitää tyynyn pinnan viileän tuntuisena. Kangas on vedenpitävä ja siirtää hyvin lämpöä. Kosteus haihtuu sen pinnalta nopeasti. Tyynyssä on yhteensulatetut saumat (ei neulan reikiä) ja ilma vaihtuu PneumaPure suodatinteknologian läpi, samalla kun suodatin estää epäpuhtauksia pääsemästä tyynyn sisään. Tämän vuoksi tyyny säilyy pidempään käyttökelpoisena – ilman että siinä on käytetty kemikaaleja homeiden kasvun estämiseksi. Kliinisesti itsenäisten laboratorioiden testaama SleepAngel on paras valinta astma-, allergia- ja hengitystieongelmista kärsiville.

Mikrokuitu täytteistä tyynyä suositellaan erityisesti pehmeiden tyynyjen ystävälle. Soveltuu sekä selällään, vatsallaan että kyljellään nukkujille, keskikokoista tyynyä käyttäville. Mikrokuitu on responsiivinen täyte, jonka voi möyhiä itselleen mieluisaan muotoon.

Koko 50x60cm, täytteen määrä 700g (keskikokoinen). Täyte mikrokuitua. Testattu Oeko-Tex Class I (pienten lasten turvallisuus standardien) mukaan. Valmistettu EU:ssa (Pärnu, Viro).

Helppo puhdistaa. Vedenpitävä, hiostamaton pinta pyyhitään puhtaaksi tai pestään juoksevan haalean veden alla mietoja puhdistusaineita käyttäen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Elers Medical Finland Oy - SleepAngel.fi, tyyny, paras tyyny