SleepAngel® lasten memory foam tyyny

Tuotenro: 00000
€49.90
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

SleepAngel® Lasten memory foam tyyny

Patentoitu ja palkittu SleepAngel® lasten memory foam täytteinen tyyny on suunniteltu lapsille tai hyvin ohuesta tyynystä pitävälle aikuiselle. Tyynyssä on täytteenä pehmeää memory foam vaahtoa joka muotoutuu lämmön ja paineen vaikutuksesta ja antaa niskalle ja kaularangalle optimaalisen tuen. Hengittävä PureShield kangas pitää tyynyn pinnan viileän tuntuisena. Kangas on vedenpitävä ja siirtää hyvin lämpöä. Kosteus haihtuu sen pinnalta nopeasti. Tyynyssä on yhteen sulatetut saumat (ei neulan reikiä) ja ilma vaihtuu PneumaPure suodatinteknologian läpi, samalla kun suodatin estää epäpuhtauksia pääsemästä tyynyn sisään. Tämän vuoksi tyyny säilyy pidempään käyttökelpoisena – ilman että siinä on käytetty kemikaaleja homeiden kasvun estämiseksi. Kliinisesti itsenäisten laboratorioiden testaama SleepAngel on paras valinta astma-, allergia- ja hengitystieongelmista kärsiville.

Memory foam täytteinen lasten tyyny soveltuu leikki-ikäiselle (suositus 4v+), kouluikäiselle tai aikuiselle joka on tottunut käyttämään hyvin matalaa tyynyä. Pehmeä memory foam muotoutuu paineen ja lämmön vaikutuksesta antaen edistyksellisen tuen. Soveltuu selällään, vatsallaan ja kyljellään nukkujille.

Koko 26x48cm. Täyte memory foam vaahtoa, joka on testattu Oeko-Tex Class I (pienten lasten turvallisuus standardien) mukaan.

Vedenpitävä, hiostamaton pinta pyyhitään puhtaaksi tai pestään juoksevan haalean veden alla mietoja puhdistusaineita käyttäen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Elers Medical Finland Oy - SleepAngel.fi, tyyny, paras tyyny