SleepAngel® Hyvinvointityyny Memory foam täyte - Koko 50x60cm, korkeus 11cm

Tuotenro: VP5060
€79.00
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot

SleepAngel® Hyvinvointityyny Memory foam täyte

Patentoitu ja palkittu SleepAngel® memory foam tyyny tukee niskaa ihanteellisesti. Viskoelastisen materiaalinsa ansiosta tyyny mukautuu kehon lämmön ja painon mukaan antaen niskalle ja kaularangalle edistyksellisen tuen. Pehmeä memory foam täyte tuo mukavuutta ja hengittävä PureShield kangas pitää tyynyn pinnan viileän tuntuisena. Kangas on vedenpitävä ja siirtää hyvin lämpöä. Kosteus haihtuu sen pinnalta nopeasti. Tyynyssä on yhteensulatetut saumat (ei neulan reikiä) ja ilma vaihtuu PneumaPure suodatinteknologian läpi, samalla kun suodatin estää epäpuhtauksia pääsemästä tyynyn sisään. Tämän vuoksi tyyny säilyy pidempään käyttökelpoisena – ilman että siinä on käytetty kemikaaleja homeiden kasvun estämiseksi. Kliinisesti itsenäisten laboratorioiden testaama SleepAngel on paras valinta astma-, allergia- ja hengitystieongelmista kärsiville.

Memory foam täytteistä tyynyä suositellaan erityisesti keskikokoiset hartiat omaaville kyljellään että selällään nukkujille. Memory foam tyyny on jämäkkä, tukea antava, eikä luhistu käytön myötä vaan säilyttää ominaisuutensa vuodesta toiseen.

Koko 50x60cm, korkeus 11cm. Täyte pehmeää memory foam vaahtoa 45kg/m3. Testattu Oeko-Tex Class I (pienten lasten turvallisuus standardien) mukaan. Valmistettu EU:ssa (Pärnu, Viro).

Helppo puhdistaa. Vedenpitävä, hiostamaton pinta pyyhitään puhtaaksi tai pestään juoksevan haalean veden alla mietoja puhdistusaineita käyttäen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Elers Medical Finland Oy - SleepAngel.fi, tyyny, paras tyyny