SleepAnge® Muotoiltu Hyvinvointityyny

Tuotenro: MVPL
€80.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

SleepAngel® Muotoiltu Hyvinvointityyny

Patentoitu ja palkittu SleepAngel® ergonomisesti muotoiltu memory foam tukityyny tukee niskaa ihanteellisesti. Viskoelastisen materiaalinsa ansiosta tyyny mukautuu kehon lämmön ja painon mukaan antaen niskalle ja kaularangalle edistyksellisen tuen. Pehmeä memory foam täyte tuo mukavuutta ja hengittävä PureShield kangas pitää tyynyn pinnan viileän tuntuisena. Kangas on vedenpitävä ja siirtää hyvin lämpöä. Kosteus haihtuu sen pinnalta nopeasti. Tyynyssä on yhteensulatetut saumat (ei neulan reikiä) ja ilma vaihtuu PneumaPure suodatinteknologian läpi, samalla kun suodatin estää epäpuhtauksia pääsemästä tyynyn sisään. Tämän vuoksi tyyny säilyy pidempään käyttökelpoisena – ilman että siinä on käytetty kemikaaleja homeiden kasvun estämiseksi. Kliinisesti itsenäisten laboratorioiden testaama SleepAngel on paras valinta astma-, allergia- ja hengitystieongelmista kärsiville.

Ergonomisesti muotoiltua memory foam täytteistä tukityynyä suositellaan erityisen niska- ja hartiakipuihin taipuvaisille ja kuorsaaville henkilöille. Soveltuu sekä kyljellään että selällään nukkujille.

Koko 50x33cm, korkeus S koko 6-10cm, M koko 8-12cm ja L koko 10-14cm. Täyte pehmeää memory foam vaahtoa 45kg/m3. Testattu Oeko-Tex Class I (pienten lasten turvallisuus standardien) mukaan. Valmistettu EU:ssa (Pärnu, Viro).

Helppo puhdistaa. Vedenpitävä, hiostamaton pinta pyyhitään puhtaaksi tai pestään juoksevan haalean veden alla mietoja puhdistusaineita käyttäen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Elers Medical Finland Oy - SleepAngel.fi, tyyny, paras tyyny

© 2020 Elers Medical Finland Oy

PL 20, 00621 Helsinki

Puh. 020 730 5010

info(at)elers-medical.eu

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon