Nuku siellä missä ilma on puhdasta

100 % suoja allergeeneja vastaan

paras tyyny

Saumaton rakenne yhdessä mekaanisen suodattimen kanssa estää epäpuhtauksia pääsemästä tyynyn sisään*

tukityyny

Viileän tuntuinen &

Antaa edistyksellisen tuen kaularangalle

astmaatikon vuodevaatteet
Terveystyyny, allergian hoito, astman hoito

Patentoitu & palkittu teknologia. Suunniteltu yhteistyössä terveydenhuollon 
ammattilaisten kanssa

hyvä uni

Helppo puhdistaa.
Pyyhitään puhtaaksi

niskatukityyny

2 v. takuu

allergisen vuodevaatteet

Käytössä laajalti myös Suomalaisissa hotelleissa, sairaaloissa ja hoivakodeissa

*Testatut allergeenit ja mikro-organismit: ALLERGEENIT - Pölypunkki allergeeni (Der p1), Kissa allergeeni (Fel d1), ATD, BAKTEERIT - MRSA, Pseudomonas aeruginosa, HOME - Candida albicans, Aspergillus niger ja VIRUKSET – Corona virus, Influenssa tyyppi A, Adenovirus 5. Lähde: Airmid Healthgroup Laboratories (mailman johtava mikrobiologinen allergeenien tutkimuslaboratorio)

"Ihminen nukkuu kolmasosan elämästään nenä ja suu kiinni tyynyssä. Kun vaihdoin SleepAngel tyynyyn, hengitykseni helpottui, nenäni tukkoisuus väheni ja unenlaatuni parani. Tyyny on mukava, viileän tuntuinen ja tukee hyvin niskaa"

Kaj Öhman,
lääketieteen lisensiaatti,
työterveyslääkäri

"SleepAngel tyyny eroaa muista anti-allergisista tyynyistä, sillä se antaa 100 % suojan, mutta siinä on myös hengittävä osa. Tyyny todella tuntuu mukavalta. Filtteri ja koko tyynyn rakenne olivat erittäin tehokkaita kaikkien testien mukaan, jotka suoritimme sekä allergeenien että mikrobien osalta. Suosittelemme tätä tyynyä ehdottomasti."

Dr. Bruce Mitchell,
CEO Airmid Healthgroup
American Board of Allergy and Immunology,
Immunologian laboratorion johtaja,
entinen Allergy Foundation of Irelandin puheenjohtaja

Myönnetyt palkinnot

Top Innovaatio 2017.

Myöntäjä: The Infection Prevention Strategy

Tuote innovaatio – Gategorian voittaja 2012. Myöntäjä: The Irish Times & InterTradeIreland Innovation awards

Vuoden innovaatio palkinto 2012. Koko kilpailun voittaja.

Myöntäjä: The Irish Times & InterTradeIreland

Paras tyyny
Paras tyyny

Usein kysyttyä

1

Sain uuden SleepAngel tyynyn. Miten sen käyttöominaisuudet eroavat muista tyynyistä?

PneumaPure™ suodatin, joka on mekaaninen suodatin, ehkäisee taudinaiheuttajien ja allergeenien pääsyn tyynyn sisään, samalla mahdollistaen ilman liikkumisen suodattimen läpi. SleepAngel tyyny eroaa muista markkinoilla olevista ”allergiatyynyistä” siten että muut ”allergiatyynyt” suojaavat vain joiltakin määrin allergeeneja, mutta SleepAngel tuotteet antavat paremman suojan koska tyyny ei kerää allergeeneja sisäänsä, mistä ne pääsisivät takaisin hengitys- ja huoneilmaan tyynyä pudisteltaessa tai hengityksen ilmavirran mukana.

Suodatin vaikuttaa tyynyn käyttöominaisuuksiin siten, että tyyny reagoi paineen vaihteluun hitaasti. Tyynyä voidaan käyttää molemmin puolin. Toivomme, että annatte tyynylle viikon – parin koeajan, sillä on normaalia että uuteen tyynyn tottuminen vie aikaa. Mahdolliset niska- ja selkäkivut ovat mahdollisia tyynyn vaihdon yhteydessä.

Tuote on tarkoitettu käytettäväksi vain nukkumiseen. Kankaan repiminen tai voimakkaasti väänteleminen voi aiheuttaa rikkoutumisvaaran.

2

Miten puhdistan SleepAngel tyynyni?

SleepAngel™ tuotteet ovat vedenpitäviä ja likaa hylkiviä, minkä vuoksi ne on helppo pitää puhtaana. Tahrat poistetaan pyyhkimällä kostealla liinalla välittömästi. Vaikeimmat tahrat voidaan pestä juoksevan haalean veden alla mietoa puhdistusainetta käyttäen. Pinnan voi myös desinfioida desinfektioaineella, jossa on max 1 % klooria (10 000 ppm). Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta. Vesipesu upottamalla, koneellinen pesu, rumpukuivaus sekä silittäminen ovat kiellettyjä suodattimen vaurioitumisriskin vuoksi. Vältä suodattimen hankaamista. Suosittelemme tyynyn puhdistamista tyynyliinan vaihdon yhteydessä tai vähintään kerran kuukaudessa. Lisäksi suosittelemme tyynyliinan pesua vähintään 60 °C. Puhdistuksen jälkeen, anna tuotteen kuivua huoneenlämmössä ennen tyynyliinan vaihtamista.

3

Millaista on tyynyn kangas?

Kangas on viileän tuntuista, joustavaa ja hengittävää polyuretaanipinnoitettua polyamidi-kuitua. Kankaan CE-merkintä ja Ökötex 100 –merkintä takaavat sen että materiaali täyttää EU:n turvallisuusmääräykset kaikkein vaativimmassa Baby Class (I) luokassa.

4

Voidaanko SleepAngel tyynyä käyttää allergian ja astman hoitoon?

Tuote saattaa olla avuksi allergian ja astman hoitoon. Se ei kuitenkaan yksinään ole riittävä astman hoitoon. Noudata aina lääkärin ohjeita. Koska allergeenit ja taudinaiheuttajat pääsevät leviämään tavanomaisesta tyynystä/patjasta/peitosta myös viereisen henkilön nukkumatilaan, kehotamme vaihtamaan makuuhuoneen jokaisen tuotteen SleepAngel tuotteeksi. Näin makuuhuoneen ilma säilyy puhtaampana.

5

Kuinka usein tyynyä tulee vaihtaa?

Perinteinen tyyny tulee vaihtaa uuteen viimeistään 2v. kuluttua käyttöönotosta. Tämän jälkeen edes konepesu korkeassa lämpötilassa ei saa tyynystä pois kaikkea likaa, ihmisen päästä ja hiuksista tyynyyn imeytyvää talia yms. Vanhasta tyynystä voi löytyä jopa samoja homekantoja kuin kosteusvaurioisesta kylpyhuoneesta. Epäpuhtaan tyynyn käytöstä aiheutuvia oireita voivat olla epäpuhdas iho, tukkoinen nenä etenkin aamuisin, yskä, hengityksen vinkuminen, punaiset kutiavat silmät, aivastelu tai ihottuma.

SleepAngel tyynyn käyttöikä on pidempi kuin tavanomaisen tyynyn käyttöikä. Tyynyä ei tarvitse automaattiseti vaihtaa uuteen 2 vuoden kohdalla, mutta mikäli astma- ja allergiaoireet pahentuvat, suosittelemme vaihtamaan uuteen tyynyyn. Tarkkaile silmämääräisesti että tuote on ehjä.

6

Voinko vaihtaa tai palauttaa tuotteet?

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspaveluun ennen vaihtoa tai palautusta puhelimitse tai sähköpostitse.

Huom! Noutamattomista paketeista veloitamme 20€ suuruisen maksun, jolla katamme toimitus- ja pakkauskustannukset kumpaankin suuntaan.

7

Mitä teen jos allergiatyynyni on viallinen tai rikkoontunut?

Tuotteen suojaavat ominaisuudet eivät toimi odotetusti mikäli suodatin tai kangas on rikkoutunut tai repeytynyt. Vaurioitunut tuote tulee hävittää. Viallinen tuote kuuluu kuluttajansuojalain mukaisen virhevastuun piiriin.

8

Miksei tuotteella ole allergia- ja astmaliiton tunnusta?

Tuote saisi Allergia- ja astmaliiton tunnuksen käyttöönsä maksua vastaan. Tämä kustannus siirtyisi suoraan kuluttajan maksettavaksi (n. +10€/tyyny). Lisäksi emme ole kokeneet reiluksi ottaa käyttöön tunnusta, joka myönnetään myös kilpaileville tuotteille mitkä ovat ominaisuuksiltaan heikompia. Tästä syystä emme käytä kyseistä tunnusta.

www.sleepangel.fi, allergiatyyny, terveystyyny, Elers Medical Finland Oy